Poistaa kuivuneen betonin ja sementin turvallisesti ja tehokkaasti pintoja vauriottamatta.

Biohajoava betonin poistoaine liuottaa kiinni kuivuneen betonin ja sementin turvallisesti ja tehokkaasti pintoja vaurioittamatta. Suihkuta, anna vaikuttaa ja pese pois. Liquid Hammer biohajoava betonin liuotin korvaa vaaralliset suolahapot, ja on turvallinen käyttää.

Betonin poistoaine Liquid Hammer ennen ja jälkeen.

Lisätietoja: Tomi Immovaara 0500 850 939


Betonin poistoaine Liquid Hammer - 5 L

Ominaisuudet:

  • Tehokas – Liquid Hammer liuottaa kovettuneen sementin, betonin, ja erilaiset laastit tehokkaasti.
  • Turvallinen – Liquid Hammer on turvallinen melkein jokaiselle pinnalle, mukaanlukien alumiini, kromi, lasi, ja kaikki muovit. Aine poistaa kertymät ilman että vaurioittaa laitteet, ja pitää ajoneuvot ja välineet uuden näköisinä. Liquid Hammer ei syövytä, ja tämä tarkoittaa että myös herkät kone- ja elektroniikkakomponentit voidaan puhdistaa ilman että syntyy vaurioita.
  • Biohajoava – Liquid Hammer betonin poistoaine voidaan käyttää ilman ympäristöhaittojen vaaraa. Tuote on 100% biohajoava, eikä vahingoita vesistöjä.
  • Monipuolinen – Liquid Hammer voidaan käyttää kaikenlaisten ajoneuvojen puhdistamiseen mukaanlukien betoniautot, pumppausajoneuvot, vesisäiliöautot, levittimet, työmaaajoneuvot, ja louhoslaitteet. Sillä voidaan puhdistaa myös mm. pumppulaitteet, muurauslastat, betonimyllyt, betonileikkaus-, sahaus- ja porauslaitteet, kaikenlaiset muotit, ja paljon muuta.
  • Yksinkertainen – Liquid Hammer on hyvin helppokäyttöinen. Vain yksi käyttökerta poistaa kevyeen kertymän betonia. Paksumpi kerrostuma saattaa vaatia monta käsittelykertaa päivien tai viikkojen ajan.
  • Kustannustehokas – Liquid Hammer pitää osat ja kalusto puhtaana, ja voi säästää kustannuksia maalaamisessa ja osien vaihdossa. Lisäksi työturvallisuus lisääntyy kun happojen käsittely loppuu.

Lisätiedot ja tilaukset: Tomi Immovaara 0500 850 939

Saatavana nestemäisenä ja geelinä. Nestemäinen Liquid Hammer toimii parhaiten vaahdottamalla, ja geeliä voi levittää pensselillä tai telalla.

Pakkauskoot


Betonin poistoaine puhdistaa työkonetta