• Murskain Vermeer HG4000
    Vermeer HG4000 G2
    Uudella 536 hv Stage V moottorilla

Polttoainetehokas monitoimi-murskain ja hakkuri

Vermeer HG4000 on kokoluokkansa myydyin mobiilimurskain maailmassa, eikä syyttä. Voimaa tarjoaa uusittu 536-hv:n (399.7-kW) Tier 4 Final/Stage V CAT C13B dieselmoottori. Riittävän leveän syöttöpöydän ansiosta tavara liikkuu sujuvasti rummulle. Kokonsa ansiosta taipuu myös metsäautoteille, mikä tekee tästä koneesta monikäyttöisen puumurskaimen. Iso seulapinta-ala takaa materiaalin jouhevan läpikulun, jolloin kierrätystä takasin rummulle ei tapahdu.

Ominaisuudet ja edut

  • Saatavilla 2-akselisena vetotappi versiona tai 3-akselisena aisavetoisena. Molemmat mallit ovat Euroopan tieliikennelainsäädännön mukaisia.
  • Automaattinen syöttö parantaa polttoainetehokkuutta ja auttaa pidentämään kulutusosien käyttöikää. syöttörullien alaspäin kohdistuvan voiman säädöllä lennossa, jonka voi asettaa optimaalisen sisään tulevalle materiaalille.
  • Patentoitu Series III duplex rumpu tarjoaa todistetun murskaustehon ja mahdollistaa entistä nopeammat vasaroiden vaihdot.
  • Markkinoiden hiljaisin murskain, 112 db, takaa käyttäjälle ja ympäristölle miellyttävän työskentely-ympäristön.
  • Kaksiosainen seularakenne mahdollistaa suuremman seulapinta-alan. Seulojen kokoa vaihtamalla päästään haluttuun lopputuotteen kokoon.
Murskain Vermeer HG4000
Vermeer - Equipped to do more

Lisätietoja antaa Tero Tirkkonen, 044 350 6333

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe
Aggressiivisilla ja vahvoilla hampailla varustettu rulla takaa voimakkaan ja jatkuvan syötön rummulle. Vermeer HG4000 murskain. VOIMAKAS YLÄSYÖTTÖRULLA
Aggressiivisilla ja vahvoilla hampailla varustettu rulla takaa voimakkaan ja jatkuvan syötön rummulle. Uusittu vahvempi rulla takaa, että työ on jatkuvasti tehokasta. Planeetta on hyvin suojattu roskilta. Materiaalin sisään pääsemiseen on käytetty hyvin paljon huomiota.


Vermeer HG4000 G2 murskassa on uusittu 536 hp CAT C13B moottori. CAT MOOTTORI.
Vermeer HG4000 G2 murskassa on uusittu 536 hp CAT C13B moottori. CAT moottori takaa, että huolto löytyy kaikkialta maailmasta.
Patentoitu Series III Duplex rumpu tarjoaa todistetun murskaustehon - Vermeer HG4000 murskain. DUPLEX III RUMPU.
Patentoitu Series III Duplex rumpu tarjoaa todistetun murskaustehon. Käännettävät vasarat ja terät melkein tuplaavat kulutusiän verrattuna yksipuolisiin ratkaisuihin verrattuna. Uusi sarja III mahdollistaa entistä nopeammat vasaroiden vaihdot. Valinnainen hakkurirumpu tuottaa tasalaatuista haketta murskeen sijaan, esimerkiksi biopolttoainekäyttöön.
Johdoton kauko-ohjain mahdollistaa operoijan työskentelyn tehokkaasti syöttölaitteesta - Vermeer HG4000 murskain KAUKO-OHJAIN.
Johdoton kauko-ohjain mahdollistaa operoijan työskentelyn tehokkaasti syöttölaitteesta. Useimmat koneen käyttöön liittyvät toiminnot on mahdollista säätää aina 90 metriin asti.

Damage defence metallinpaljastusjärjestelmä vähentää mahdollisuutta koneen vaurioitumiseen, jos metallia, tai muuta epäpuhtautta on työntymässä koneeseen. - Vermeer HG4000 murskain DAMAGE DEFENCE.
Damage defence metallinpaljastusjärjestelmä vähentää mahdollisuutta koneen vaurioitumiseen, jos metallia, tai muuta epäpuhtautta on työntymässä koneeseen. Kun sensorit haistavat raudan tai epäpuhtauden, niin kone peruuttaa automaattiseste ja pysäyttää syötön.
Uusi vastaterä on suunniteltu kestämään koneen nousseen tehon.  Vastaterää on vahvistettu ja kulutuspinta on nyt kovahitsattua terästä. Vermeer HG4000 murskain. VASTATERÄ.
Uusi vastaterä on suunniteltu kestämään koneen nousseen tehon. Vastaterää on vahvistettu ja kulutuspinta on nyt kovahitsattua terästä.Tekniset tiedot - Vermeer HG4000 G2 murskain

YLEISET PAINOT JA MITAT
Paino: 25 000 kg - vetoaisalla. 24 000 kg vetotapilla.
Kuljetuspituus: 11,3 m vetoaisalla. 9,7 m vetotapilla.
Kuljetusleveys: 2,5 m
Kuljetuskorkeus: 4 m
MOOTTORI
Merkki ja malli: Caterpillar C13B T4F/STAGE V
Teho: 400 kW (536 hv)
Polttoainetankki: 757 L
SYÖTTÖJÄRJESTELMÄ
Syöttöpöydän leveys: 152,4 cm
Syöttöpöydän pituus: 4,6 m
Syöttökorkeus:2,3 m
Maksimi syöttökorkeus: 106,7 cm
Syöttörullan halkaisija: 71 cm
DUPLEX RUMPU
Syöttöaukko: 152,4 cm leveä ja 78,7 cm korkea
Rummun halkaisija: 57,2 cm
Vasaroita: 9 kpl
Teräkärkien määrä: 18 kpl
PURKUJÄRJESTELMÄ
Purkuhihnan pituus: 6,1 m
Purkuhihnan leveys: 1,2 m
Purkuhihnan ominaisuudet: 3-ply-330# V-kuviolla
HAKKURIRUMPU
Syöttöaukko: 152,4 cm * 78,7 cm
Rummun halkaisija: 69,3 cm
Leikkuusyvyys: 3,2 mm - 25.4 mm
Terien määrä: 24
HYDRAULIJÄRJESTELMÄ
Tankin kapasiteetti: 29,1 L
Pumpun tyyppi: Variable displacement, axial piston
Poistokuljettimen pumppu: Fixed displacement gear pump
OHJAIMET
Paikallinen: Moniväri-kosketusnäyttö
Kauko-ohjaimen toimintasäde: 91 m
Kauko-ohjain : Monitoiminen LCD näytöllä

Tuotetiedot, tekniset tiedot ja muu sisältö tällä Vermeer jälleenmyyjän verkkosivustolla voivat muuttua, ja sivut saattavat näyttää valinnaisia tai maailmanlaajuisia aluekohtaisia lisävarusteita tai komponentteja. Koneen todelliset ominaisuudet, lisävarusteet, tekniset tiedot ja tuotteen saatavuus voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Vermeer jälleenmyyjään alueellasi olevien tuoteominaisuuksien, saatavuuden, alueellisten laitevaatimusten ja hinnoitteluun liittyen. Katso vermeer.com sivustoa uusimpien tuote- ja teknisiä tietoja varten. Laitteiden tekniset tiedot muokataan samojen aikataulujen perusteella, joita käytetään tuotekirjallisuuden muutoksissa. Vermeer Corporation suorittaa tämän toiminnon.

Lisätietoja antaa Tero Tirkkonen, 044 350 6333

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe