• Ketjukaivuri Vermeer RTX250
    Vermeer RTX250
    27 hv ketjukaivuri.

Kävellen kuljetettava ketjukaivuri 25 hv moottorilla.

RTX250-ketjukaivurissa on 25 hv (20,1 kW) elektronisella polttoaineen ruiskutuksella (EFI) varustettu moottori, mallin kaivusyvyys on 122 cm, maksimi kaivuleveys on 8 tuumaa (20,3 cm) ja laitteen hoikan profiilin ansiosta yksikkö voidaan ajaa kapeiden pihaporttien läpi.

Ominaisuudet ja edut

  • Moottori tarjoaa erinomaisen käynnistyvyyden laajalla lämpötila- ja korkeusalueella, lisäksi perinteisissä kaasuttimella varustetuissa moottoreissa esiintyvät ongelmat - kuten moottorin kastuminen - on eliminoitu.
  • VZ-ohjausjärjestelmän ansiosta ylimääräisiä ohjausvipuja ei tarvita, jolloin käyttäjän kouluttamiseen tarvittavan ajan osuus vähenee.
  • Kumiset telaketjut tarjoavat ylivoimaisen pidon pehmeillä, kivisillä ja mutaisilla alustoilla minimoiden samalla maaperän vaurioitumista.
  • Huolto on nopeampaa, sillä kaikkiin päivittäin ja viikoittain huollettaviin osiin päästään käsiksi käytännöllisesti katsoen työkaluitta.
Ketjukaivuri Vermeer RTX250
Vermeer - Equipped to do more

Lisätietoja antaa Henrik Hedberg, 050 432 3033

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe

Vermeer RTX250 ketjukaivurin telat tarjoaat erinomaisen pidon ja mimimoi jäljet maassa. SYLEILE MAASTOA
Vaikka vastassa on vaihtelea maasto ja epäsuotuisat maa-olosuhteet, RTX250 ketjukaivurin telat tarjoaat erinomaisen pidon ja mimimoi jäljet maassa.


Moottorisuojan fiksu suunnittelu tarjoaa pääsyn päivittäisiin ja viikkottaisiin huoltopisteisiin ilman työkaluja. MINIMOI HUOLTOAIKA JA TYÖKALUT
Tiedät että huollettavuus ei ole lisävalinta. Moottorisuojan fiksu suunnittelu tarjoaa pääsyn päivittäisiin ja viikkottaisiin huoltopisteisiin ilman työkaluja, joka taas tarkoittaa nopeita huollon läpimenoaikoja.
Vermeer RTX250 ketjukaivurin 87,6 cm leveys auttaa mahtumaan kapeissa porteissa ja ahtaissa paikoissa. HOIKKA PROFIILI
87,6 cm leveys auttaa mahtumaan kapeissa porteissa ja ahtaissa paikoissa.RTX250 ketjukaivurin 25 hv (19 kW) Kohler elektroonisella polttoaineruiskutuksella varustettu moottori vähentää kulutusta ja vähentää kasvihuonepäästöjä jopa 25 prosentilla verrattuna perinteisiin kaasutinmoottoreihin. KÄYTTÄJÄT, KÄYNNISTÄKÄÄ MOOTTORINNE
25 hv (19 kW) Kohler elektroonisella polttoaineruiskutuksella varustettu moottori vähentää kulutusta ja vähentää kasvihuonepäästöjä jopa 25 prosentilla verrattuna perinteisiin kaasutinmoottoreihin. Ja mitä parasta, tekee rikastinkaapeleista tarpeettomia.
Ulompien laakereiden tuki antaa suojan pääakselille kun kaivetaan vaikeissa olosuhteissa. ULOMPIEN LAAKEREIDEN TUKI
Tämä ominaisuus antaa suojan pääakselille kun kaivetaan vaikeissa olosuhteissa, ja vähentään siten käytön kokonaiskustannuksia.


RTX250 ketjukaivurin käyttäjä voi kääntää koneetta pelkillä ohjaustangoilla. VZ OHJAUS
Lisävivujen ja ohjattavissa olevien pyörien sijaan käyttäjä voi kääntää koneetta vain ohjaustangoista. Nämä tangot tarjoavat myös lisävipua työskentelyssä vaikeassa maastossa.


Tekniset tiedot - Vermeer RTX250 ketjukaivuri

YLEISET PAINOT JA MITAT
Pituus: 200,1 cm
Leveys: 87,6 cm
Korkeus: 121,9 cm
Paino: 703 kg
KETJUKAIVURI
Kaivuusyvyys (korkeintaan): 121,9 cm
Kaivuuleveys: 10,2 cm - 20,3 cm
Kairan halkaisija: 45,7 cm
MOOTTORI
Merkki ja malli: Kohler Command PRO ECH740
Hevosvoimia: 25 hv (19 kW)
Tilavuus: 0,747 L
Polttoaine: Bensiini
Tankin tilavuus: 25,7 L
Jäähdytys: Pakotettu ilma
Moottorin maksimaalinen työskentelykaltevuus:  25°
* ei sama kuin koneen turvallinen työskentelykaltevuus
HYDRAULIJÄRJESTELMÄ
Hydraulitankin tilavuus: 30,3 L
Hydraulijärjestelmän kapasiteetti: 32,2 L
Ketjun pumpun kevennyspaine: 205,1 bar
Ajomoottorin pumpun kevennyspaine: 200 bar
AJOMOOTTORI
Tyyppi: Hydrostaattinen
Enimmäisnopeus eteenpäin täysillä kierroksilla: 5,6 km/h
Enimmäis-kuljetusnopeus taaksepäin täysillä kierroksilla: 4 km/h
VALINNAISET
Puskulevy
Ojapohjan siistijä
Porta Bore
Erikoismaali
Jatkettu takuu
Huoltosopimus

Tuotetiedot, tekniset tiedot ja muu sisältö tällä Vermeer jälleenmyyjän verkkosivustolla voivat muuttua, ja sivut saattavat näyttää valinnaisia tai maailmanlaajuisia aluekohtaisia lisävarusteita tai komponentteja. Koneen todelliset ominaisuudet, lisävarusteet, tekniset tiedot ja tuotteen saatavuus voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Vermeer jälleenmyyjään alueellasi olevien tuoteominaisuuksien, saatavuuden, alueellisten laitevaatimusten ja hinnoitteluun liittyen. Katso vermeer.com sivustoa uusimpien tuote- ja teknisiä tietoja varten. Laitteiden tekniset tiedot muokataan samojen aikataulujen perusteella, joita käytetään tuotekirjallisuuden muutoksissa. Vermeer Corporation suorittaa tämän toiminnon.

Lisätietoja antaa Henrik Hedberg, 050 432 3033

Kysy myös lisää suositusta leasing-rahoituksesta.

Vermeer Finance Europe