Suuntaporaus

Suuntaporaus on ympäristöystävällinen, nopea ja maisemaystävällinen menetelmä, joka soveltuu erilaisiin maalajeihin. Myös pohjavesiin kohdistuvat riskit ovat pienet. Menetelmä soveltuu mainiosti kaupunkikohteisiin, ympäristönsuojelualeille ja muihin kohteisiin jossa kaivaminen on mahdotonta tai ei toivottua.

Tehokas ja kustannuksia säästävä suuntaporaus mahdollistaa putkilinjojen asentamisen ilman suuria liikennejärjestelyjä ja kaivantoja.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Klikkaa “Play" nähdäksesi animaation.

Vaihe 1: Pilottiporaus

Pilottiporauksen kärjen lähettimestä saadaan seuraavaa tietoa:

Pilottiporaus ohjataan kaivantoon tai ylös maanpinnalle. Pora/lähetinkärki irrotetaan.

Vaihe 2: Putken veto

Pyörivä avennusterä asennetaan pora/lähetinkärjen tilalle. Avennusterän perään liitetään asennettava putki tai putket.

Käyttökohteet:

Nopeiden tietoyhteyksien, luotettavan sähkönsaannin ja puhtaan veden tarve vaativat kaluston joka toimii sekä syrjäisellä maaseudulla että ruuhkaisella kaupunkialueella erilaisissa maa-olosuhteissa, kovasta kivestä sitkeään saveen.

Savimaassa suuntaporaaminen

Pehmeässä kivessä suuntaporaaminen

Suuntaporaamalla sähkökaapelit maan alle

Vermeer suuntaporat

Vermeerillä on vuosikymmenien maanalaisen asennuksen kokemus ja on ollut suuntaporauksen markkinajohtaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuotta.

Laajalla valikoimalla erikokoisia ja eritehoisia suuntaporia, Vermeer on sitoutunut auttamaan sinua käymään käsiksi työtehtäviä vaikeimmissa maastoissa ja tiukimissa olosuhteissa, sekä auttamaan sinua maksimoimaan tuottavuutta ja parantaa tehokkuutta kun teet työtä tiukilla aikatauluilla.