Ominaisuudet ja edut
 
Alaslaskettava puristin Monikäyttöinen, alaslaskettava puristin voidaan sovittaa vaihteleviin poratankokokoihin ja suojaputkisovelluksiin.
Poratankotuet Poratanko tuet auttavat varmistamaan asianmukaisen tankosuuntauksen ja vähentävät tarvetta poratangon käsiohjaukseen porakaran suuntauksen aikana.
Voimayksikkö Rakennettuna huollettavuus mielessä, päivittäiset huoltokohteet ovat hyvin esillä voimayksikössä. Tämän lisäksi sen kapea profiili jättää tilaa hydrauliikkaletkujen varastointiin ja parantaa koneen kuljetettavuutta.
Johtavia, teollisuus-komponentteja Vermeer on valinnut teollisuuden hyvämaineisia alihankkijoita varmistamaan huippulaatua.
Korkea-paineinen, kaksisuuntainen suodatus Puhdas, liasta vapaa hydrauliikkaneste voi vähentää yksiköiden, hydrostaattisten moottoreiden ja pumppujen ennenaikaista kulumista.
Tehokkaasti vääntävät, hidaskäyntiset hydrauli-moottorit Tämä rakenne poistaa suurten hammaspyörien, vetopyörien ja planeettatyyppisten alennusvaihteiden tarpeen, sekä myös vähentää hydrauliikkaletkujen ja sähköjohdotusten määrää. Tämän lisäksi rakenteessa ei ole useita, nopeakäyntisiä, planeettavaihteistoihin asennettuja hydraulimoottoreita, joka vähentää komponenttien kokonaismäärää.
Työntövaihteisto Pyöritysmoottorin vähentynyt aksiaalinen kuormitus voi lisätä moottorin käyttöikää.
Ylempi puristin Yläpuristinrakenteella saavutetaan huomattava aikasäästö kelkan liikematkalla poran runkoon saakka kun vedetään poratankoa ulos ja tämä parantaa kokonaistuottavuutta. Rakenteessa oleva luisti auttaa estämään poratangon kierteiden ennenaikaista kulumista asetuksen aikana ja yläliitoksen avauksessa.
Yksinkertainen hydraulinen järjestelmä Hydrauliikan yksinkertainen rakenne parantaa huollettavuutta ja helpottaa vianetsinnässä.

Vermeer D750x900 suuntapora

Äärimmäisiin porauksiin.

Niihin meillä on tarjota Vermeer D750x900 Navigator suuntaporauskone.

Siihen on pakattu tehoja, luotettavuutta ja Vermeer-yhtiön tunnettuja rakenneominaisuuksia ja näillä D750x900 voi vastata suuriläpimittaisten porausten rankkoihin haasteisiin.

Varustettuna uivalla, ylemmällä puristimella, kaksoismoottoreilla ja käsikäyttöisillä hydrauliikan hallintalaitteilla, tämä yksikkö tarjoaa voimaa ja kestävyyttä, johon voit todella luottaa.

Lisätietoja: Christopher Wegelius 040 501 9826 / Patrik Wegelius 040 501 9137

Vermeer D750x900 suuntapora

D750x900 - teknisiä tietoja
Mittoja
Korkeus (min. kuljetuksessa) 11.5" 29.2 cm
Pituus (min. kuljetuksessa) 48" 14.6 m
Leveys 8.4 ' 2.6 m
Käyttäjän ohjaamo
Pituus 10 ' 3 m
Korkeus 9 ' 2.7 m
Leveys 8.5 ' 2.6 m
Voimayksikkö
Pituus 32.2 ' 9.8 m
Leveys 8 ' 2.4 m
Moottorin valmiste ja malli (2) Cat C-18  
Polttoainetyyppi Diesel  
Moottorin max. käyntinopeus 2000 r/min  
Teho - brutto 1200 hv 894,8 kW
Voimayksikkö
Työntövoima 340194 kg
Vetovoima 340194 kg
Suurin karanopeus moottorin max. käyntinopeudella 54 r/min