Ominaisuudet ja edut
 
Suurin murskainaukko yhdessä kestävän syöttö-järjestelmän kanssa Tämä sallii yksikön pystyvän käsittelemään ei vain suurempia materiaalimääriä, vaan myös suurikokoisempia tuotteita, jotka tavallisesti on varattu allasmurskaajille.
Duplex-rumpu Duplex-rummussa on ihanteellinen leikkuuteho ja yksinkertainen kunnossapito. Suuntaa vaihtavat vasarat ja leikkuulohkot tarjoavat lähes kaksinkertaisen käyttöiän yksipuolisiin verrattuna.
Syöttötelan veto kahdella planeetta-vaihteistolla Tällä ratkaisulla saadaan enemmän vetovoimaa ja luotettavuutta kuin yhdellä planeetta-vaihteistolla.
Murskaimen alakuljetin Leveä, yksihihnainen rakenne poistaa tyypillisen siirtoalueen kuormaus-kuljettimen ja alakuljettimen väliltä ja vähentää materiaalien holvautumis-mahdollisuuksia.
Neljä syöttöasetusta Esisäädetyt asetukset auttavat vähentämään käyttäjän koulutusaikaa sekä myös ohjaa lopputuotteen kokomääritysten koostumusta.
Tela-alusta Tämä täysin liikkuva yksikkö antaa käyttäjän liikuttaa konetta tehokkaasti ja sujuvasti työmaan alueella. Teloilla saavutetaan lisää vetovoimaa epävakailla alustoilla ja voidaan päästä etäällä oleville alueille, ajaa esteiden, kuten purojen ja ojien yli ja liikkua pehmeillä, hiekkaisilla tai märillä maaperillä ja rinteillä.
Rummun käyttöhihnan kiristin Tarkka säätö ja suuntaus ovat helppoja ja hetkessä tehtyjä rasvapuristimella ja pienillä rasvasylintereillä, vähentäen kunnossapidon ja huoltojen kustannuksia.
Valinnaiset, kulutusta kestävät murskaimen sisäverhouksen osat Koneen kriittisten rakenteiden suojaus on helppoa koska jokainen sisäverhouksen osa voidaan vaihtaa kun sen kulumaraja on saavutettu.
Verkkonostin Käyttäjät voivat säästää aikaa ja suorittaa verkkojen vaihtoja ilman muita tukilaitteita.
Vaihdettava vastin Kulutuspinta ja vastin ovat helppoja huoltaa tai vaihtaa.
Puhdas työmaa Kun useimmat murskaimet on tarpeen siirtää usein ja alla oleva alue puhdistaa, HG8000 koneen toisiaan lomittavat kuljettimet vähentävät hävikkiä ja lyhentää puhdistukseen käytettyä aikaa.

Vermeer HG8000TX telamurskain

Ole avoin suurille mahdollisuuksille.

Vermeer HG8000TX vaakamurskaimessa on suurin syöttöaukko luokassaan ja se auttaa lisäämään tuottavuuttasi ja laajentaa työmahdollisuuksia. Voimanlähteensä, 1050 hv (783 kW) CAT Tier 2 moottorin ansiosta, tämä murskain käsittelee suuriläpimittaisia puita, pensaikkojätteitä helposti. Tämä lisäksi, sen innovatiiviseen rakenteeseen useita ominaisuuksia auttamaan materiaalin hävikin pienentämisessä ja lyhentämään työmaan puhdistusaikaa.

Lisätietoja: Christopher Wegelius 040 501 9826

Vermeer HG8000TX Track Grinder

HG8000TX- teknisiä tietoja
Yleistä
Paino 56699 kg
Kuljetuspituus 50.6 ' 15.4 m
Leveys  12 ' 3.66 m
Korkeus 144 " 366 cm
Moottori
Valmiste ja malli Caterpillar C27 Tier 2  
Teho täydellä käyntinopeudella (brutto) 1050 hv 783,3 kW
Syöttöjärjestelmä
Syöttöpöydän leveys 71.5 " 181 cm
Syöttötelan läpimitta 48 " 121.9 cm
Syöttöpöydän pituus (Vaihtoehto 2)  24 ' 7.3 m