Ominaisuudet ja edut
 
Patentoitu nostopinta Tehokas tapa viedä happea kompostiaumaan. Siirtää kompostia täydellisesti maatasosta auttaen varmistamaan auman asianomainen ilmastus. Nostopinta nostaa ja kaataa karhen materiaalia parantaen kompostointia ja ilmavirtausta. Kynsiä pidetään paikoillaan 5 ja 8 lujuusluokan 3/8" ruuveilla. Lujuusluokka 5 ruuvi toimii leikkauspisteenä kynttä varten jos kynsi joutuu kosketukseen suurien jätteiden kanssa kasassa, kuten kivien tai metallien kanssa. Lujuusluokka 8 pitää kynnen kiinni koneessa, niin ettei kynsi pääse irtoamaan aumaan.
Takasiivet Auttaa materiaalivirtauksen suuntauksessa nostopinnalta takaisin karhelle. Tämä ominaisuus auttaa pitämään karhen kapeana eikä kääntämisen jälkeen tarvita mitään lisäkoneita karhen muotoiluun.
Cummins moottori Koneen omalla moottoripaketilla saadaan voimaa siirrettyä tehokkaasti nostopinnalle. Hydrauliikka tarvitaan vetoaisan ja nostopinnan käyttöön, myös nämä toiminnot ovat kääntäjän varusteena. Kääntäjän käyttöön ei tarvita mitään lisähydrauliikkaa tai lisättyjä liikkuvia osia, kuten ulosottoa. Tämä mahdollistaa kääntäjän vetämisen hinaavilla ajoneuvoilla kuten pienitehoisella traktorilla tai pyöräkuormaajalla.
Kääntyvä vetoaisa Mahdollistaa käyttäjän ottamaan kääntäjän hinausajoneuvon taakse kuljettamaan sitä työmaalla, karhelta toiselle tai maanteillä. Käyttäjä voi kääntää vetoaisaa ulos kauko-ohjaimella ja ohjata kääntäjän karhen päälle ja hinausajoneuvon auman sivulle työsuorituksen ajaksi.
Nostopinnan nostosylinteri Tämä sallii käyttäjän asettaa nostopinnan maaperäolosuhteiden mukaan, auttamaan kompostikasan kääntämisessä kokonaan ja näin tekemään kompostin maksimi-ilmastuksen.
PC ohjattu kauko-ohjain Antaa käyttäjälle kompostikääntäjän täyden hallinnan mukavasti hinausajoneuvosta. Sen jälkeen kun moottori on käynnistetty, kaikki käyttötoimet voidaan tehdä kauko-ohjaimella.

Vermeer CT670 kompostinkääntäjä

Uusi ratkaisu kompostointitarpeillesi.

Vermeer CT670 on vedettävä kompostinkääntäjä, jonka varusteena on patentoitu nostopintateknologia, joka on suunniteltu nostamaan ja kaatamaan kompostimateriaalia kompostikääntäjän tasolle ja purkamaan sitä koneen taakse. Tämä prosessi vie lisähappea kompostiin ja auttaa karhen asianmukaisessa ilmastuksessa. Tämä innovatiivinen prosessi ei heikennä kompostimateriaaleja ja auttaa kiertoaikojen lyhentämisessä.

Pystyy kääntämään kompostiaumoja 3.6 m leveisiin ja 1.8 m korkeisiin saakka kahdella ajokerralla ja CT670 voi käsitellä tunnissa jopa 1530 kuutiometriä.

Lisätietoja: Christopher Wegelius 040 501 9826 / Patrik Wegelius 040 501 9137

Vermeer CT670 kompostinkääntäjä

CT670 - teknisiä tietoja
Kuljetusmitat
Paino 3827 kg
Pituus käytössä 17.9 ' 5.5 m
Leveys käytössä 9.3 ' 2.8 m
Korkeus käytössä 8.6 ' 2.6 m
Moottori
Valmiste Cummins  
Malli A2300 4-sylinterinen, vapaasti hengittävä  
Teho - brutto 48 hv 35.8 kW
Nostopinta
Leveys 6 ' 1.8 m
Korkeus 7 ' 2.1 m
Kynsityyppi (2)-Ruuvinen, karkaistu kuppimallinen  
Kynsien lukumäärä 216  
Melat (27) Hitsattu  
Kallistuskyky 0-10" 0-25.4"
Voimansiirron tyyppi Hydrostaattinen  
Hallintalaitteet
Näyttötyyppi Nestekide lukemat ja varoitus- ja merkkivalot valodiodeilla  
Hinausajoneuvon vaatimukset
Tyyppi Traktori tai pyöräkuormaaja  
Hinausajoneuvon minimipaino 2427 kg
Vetokytkimen tyyppi Tapilla varustettu haarukka