Ominaisuudet ja edut
 
Ajosuunnan hallinta/
ohjaus käsitangoillaa
1) Tämä järjestelmä sallii kaikkien käyttäjätyyppien oivaltaen ohjata konetta aiottuun ajosuuntaan vähäisellä vaivalla.
2) Tämä ohjaustyyppi poistaa lisävipujen tai ohjauspyörien tarpeen koneen ohjailua varten ja tekee käytöstä yksinkertaisen ja vähemmän koulutusta tarvitaan.
3) Ajosuunnan hallintatanko toimii myös lisättynä vipupisteenä jos vetoteho ei ole riittävä liukkaissa maasto-olosuhteissa.
Nolla kääntösäde RTX100 voi liikkua ahtaissa paikoissa ja niiden ympärillä ja kiertää esteet missä muut koneet eivät siihen pysty.
Keskenään vaihdettavat renkaat/telat Keskenään vaihdettavat renkaat ja telat sallivat koneen rakenteen muuttamisen suurinta tuottavuutta varten vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. Erillistä mallialustaa ei tarvita muiden vaihtoehtojen lisäämisessä hankinnan jälkeen.
Telat Teloilla saadaan lisää kosketuspintaa erinomaista kantavuutta ja vetotehoa varten, erityisesti vaikeissa maasto-olosuhteissa tai kun ylitetään olemassa olevaa kaivantoa. Kilpailevat mallit tarjoavat kapeampia teloja, kuitenkin tämä heikentää kantavuutta jos telat takertuvat olemassa olevaan kaivantoon, koska telat ovat kapeampia kuin ketjukaivurin levein kaivanto.
Hydraulinen järjestelmä Hydraulinen järjestelmä on suunniteltu lisäämään hallittavuutta ja tuottavuutta.

Vermeer RTX100 ketjukaivuri

Enemmän luotettavuutta, vähemmän kunnossapitoa.

Vermeer RT100 on pienimittainen, kävellen ohjattava ketjukaivuri, jossa on kaivuketjun hydrostaattinen käyttömoottori ja kaksi hydrostaattista pyörämoottoria.

Parempi huoltoystävällisyys kuin perinteisissä, mekaanisissa ketjukaivureissa, RT100 koneen erikoisuutena on tuottavuutta parantavia ominaisuuksia lisäämään teho työmaalla.

Lisätietoja: Christopher Wegelius 040 501 9826 / Patrik Wegelius 040 501 9137

Vermeer RTX100 ketjukaivuri

RTX 100 - teknisiä tietoja
Moottori 1
Valmiste ja malli Honda GX390  
Polttoainetyyppi Bensiini  
Teho - brutto 13 hv 9,7 kW
Moottori 2
Valmiste ja malli Kohler CH15  
Polttoainetyyppi Bensiini  
Teho - brutto 15 hv 11.2 kW