Kantojyrsin Vermeer SC552

Nelivetodiesel, 56 hp, valinnainen kaukosäädin. 

Vermeer SC552 kantojyrsin on suunniteltu parantamaan leikkausta ja se pystyy liikkumaan vaikeissa työmaaolosuhteissa. Ainutlaatuinen nivel-nelikulmiomekanismi mahdollistaa leikkuupyörän siirtyä poispäin koneesta kun puomi laskee kohti kantoa, ja tämä vähentää koneen uudelleen sijoittamisen tarvetta.

Tämä kantojyrsin pystyy leikkaamaan 78,7 cm maan yläpuolella ja 63,5 cm maan alapuolella. Nelipyöräveto ja säädettävä siirtonopeus antaa SC552 pitoa vaikeissa maasto-olosuhteissa, ja valinnaisella kaukosäätimellä käyttäjä voi siirtää konetta ja jyrsiä. Lastut voi helposti siirtää työmaalla 86,4 cm leveällä puskulevyllä, joka on vakiovaruste.

Lisätiedot: Henrik Hedberg 050 432 3033

Kantojyrsin Vermeer SC552


 

Pyydä tarjous / Tiedustele

 

Ominaisuudet ja edut

AutoSweep valvoo kantojyrsimen moottorin kierrosnopeutta. Parempi turvakytkin - kantojyrsin sc40tx

MAKSIMAALINEN LEIKKAUSLEVEYS. Leikkauskorkeus 79 cm maan yläpuolella ja 63,5 cm maan alapuolella vähentää koneen uudelleen sijoittamiseen käytettävä aika kuljettajalle. Leveä pyyhkäisy mahdollistaa käyttäjän jyrisä 1,8 m leveän kannon ilman että konetta täytyy siirtää.

KÄYTTÄJÄN LÄSNÄOLOJÄRJESTELMÄ. Tämän käyttäjäystävällisen järjestelmän tarkoitus on suojata käyttäjää. Mikäli käyttäjä irroittaa käden kahvasta enemmän kuin sekunnin ajaksi, leikkauspyörän veto loppuu, ja vetopyörä pysähtyy.

ULKOINEN OHJAUSASEMA. Konetta voi siirtää ja ohjata ohjausasemalta koneen etuosassa. Tämä on erityisen kätevää paikoissa jossa tilaa on vähän.

NELIVETO TASAUSPYÖRÄSTÖN LUKITUKSELLA. Kun voima ja vääntö siirtyy jokaiseen neljään pyörään ja kun käyttjä voi aktivoida tasauspyörästön lukitusta maastossa jossa on eri pito eri pyörillä, niin SC552 pärjää vaikeassakin maastossa.

HELPPO PÄÄSY HUOLTOKOHTEISIIN. Kone on suunniteltu siten että päivittäisten huoltokohteisiin on helppo pääsy irroitettavien panelien ansiosta.

TASAINEN KÄYTTÖ. Ainutlaatuinen SmartSweep™ järjestelmä valvoo moottorin kuormitusta ja antaa jatkuvaa palautetta, joka mahdollistaa tasaisen ja jatkuvan leikkauspyörän pyyhkäisyn.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Kantojyrsin Vermeer SC552

Pyydä tarjous / Tiedustele

 

Vermeer Finance

Nyt voit hankkia konetta myös leasing-vuokraamalla

Helppo tapa saada konetta heti käyttöön ilman isoja alkuinvestointeja.

Edullinen ja helppo tapa hankkia konetta käyttöön. Vuokra-kauden aikana maksat kk-maksut ja sen jälkeen voit joko lunastaa konetta itsellesi esim. 10% hankintahinnasta tai jatkaa leasing-vuokrausta joko ihan uudella koneella tai samalla. Kilpailukykyinen korko.

Vuokrakustannukset ovat suoraan vähennyskelpoisia!

Pyydä lisätietoja tai leasing-tarjousta (ei sido mihinkään) yllä olevan yhteydenotto-napin kautta tai soita Henrik Hedberg 050 432 3033.