SC30TX kantojyrsin edut

  • Innovatiivinen
  • Helppo kuljettaa
  • Helppokäyttöinen
  • Ei tarvitse rikastinta
  • Helppo käynnistää
  • Kääntyy paikallaan
  • Pitkät telat - maapaine vaan 3.4 psi
  • Tehokas ja vähähuoltoinen

Kantojyrsin Vermeer SC30TX

Suunniteltu käyttötarpeitasi ajatellen.

SC30TX on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen kompaktiksi ja se tarjoaa intuitiivisen hallinnan, minimaalisen määrän huoltokohteita sekä sellaisen suorituskyvyn, jolla työ saadaan valmiiksi. Modifioituun moottorin turvakytkimeen on nyt suunniteltu ja valmistettu kestävämpi ulko-osa sen kulutuskestävyyttä ja ulkonäköä parantamaan. Tämän käyttäjäystävällisen kahvajärjestelmän ansiosta kapasitanssi voidaan aistia tehokkaammin ja se on tarkoitettu suojaamaan käyttäjää.

Kantojyrsin Vermeer SC30TX toiminnassa

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Ominaisuudet ja edut

Vermeer on jälleen kerran vahvistanut asemaansa maailman johtavana kanto-osan leikkauslaitteiden valmistajana. SC30TX on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen kompaktiksi ja se tarjoaa intuitiivisen hallinnan, minimaalisen määrän huoltokohteita sekä sellaisen suorituskyvyn, jolla työ saadaan valmiiksi.

Laitteen kiinnostavimpiin puoliin kuuluu sen 27 hv (20,1 kW) elektronisella polttoaineen ruiskutuksella (EFI) varustettu Kohler-polttomoottori, joka käynnistyy helpommin ja pitää käyttökulut pienempänä tavanomaisiin kaasuttimella varustettuihin moottoreihin verrattuna. Hydrostaattinen vetojärjestelmä ja hydraulinen leikkuupyörä eliminoivat hihnojen ja hihnapyörien tarpeen, vähentäen siten ylläpitoaikaa ja -kustannuksia.

AutoSweep valvoo kantojyrsimen moottorin kierrosnopeutta. Parempi turvakytkin - kantojyrsin SC30TX

AutoSweep-ominaisuus (valinnainen) valvoo moottorin kierrosnopeutta ja säätää automaattisesti leikkuupyörän pyyhkäisynopeutta. Tämä ominaisuus on suunniteltu vähentämään moottorin, voimansiirron ja rakenteiden kuormitusta.

Modifioituun moottorin turvakytkimeen on nyt suunniteltu ja valmistettu kestävämpi ulko-osa sen kulutuskestävyyttä ja ulkonäköä parantamaan. Tämä parannettu käyttäjäystävällinen kahvajärjestelmä on valmistettu suojaamaan käyttäjää.

Kantojyrsin SC30TX - luokkansa pisimmät telaketjut

Luokkansa pisimmät telaketjut takaavat koneen yhtäjaksoisen vakauden ja helpomman kuormauksen ja purkamisen lyhyemmillä telaketjuilla valmistettuihin malleihin verrattuna. Pidempien telaketjujen ansiosta laitteesta maaperään kohdistuva paine on luokkansa pienin.

Patentoitu POW-R™-levyillä varustettu Yellow Jacket™ -leikkuujärjestelmä on suunniteltu niin nopeaa ja helppoa huollettavuutta ajatellen, kuin kestämään sekä varastointia että käyttöä.

Laitteen 27 hv (20,1 kW) elektronisella polttoaineen ruiskutuksella (EFI) varustettu Kohler-polttomoottori käynnistyy mainiosti kylmällä säällä, tekee rikastinvaijerista tarpeettoman, eliminoi moottorin kastumisvaaran ja parantaa polttoainetaloutta tavanomaisiin kaasuttimella varustettuihin moottoreihin verrattuna.

Muita laitteen ominaisuuksia ovat käyttäjän paikalla olon varmistavan turvakytkimen suunnittelu, jonka ansiosta kapasitanssi voidaan aistia tehokkaammin. Kaksi erikseen hallittavissa olevaa telaketjua mahdollistavat paikallaan kääntymisen, parantaen siten hallittavuutta tiloiltaan rajatuilla työmailla.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Pyydä tarjous / Tiedustele

 

Nyt voit hankkia konetta myös leasing-vuokraamalla

Helppo tapa saada konetta heti käyttöön ilman isoja alkuinvestointeja.

Edullinen ja helppo tapa hankkia konetta käyttöön. Vuokra-kauden aikana maksat kk-maksut ja sen jälkeen voit joko lunastaa konetta itsellesi esim. 10% hankintahinnasta tai jatkaa leasing-vuokrausta joko ihan uudella koneella tai samalla. Kilpailukykyinen korko.

Vuokrakustannukset ovat suoraan vähennyskelpoisia!

Pyydä lisätietoja tai leasing-tarjousta (ei sido mihinkään) yllä olevan yhteydenotto-napin kautta tai soita Henrik Hedberg 050 432 3033.

Kantojyrsin SC30TX - tekniset tiedot
Yleiset mitat
Pituus 94" 238.8 cm
Leveys 35" 88.9 cm
Korkeus 49" 124.5 cm
Paino 1550 lbs 703.1 kg
Moottori
Merkki ja malli Kohler ECH740  
Sylintereitä 2  
Hevosvoimia (Maximum) 27 hp 20.1 kw
Torque (Max) 42 ft-lb 56.9 Nm
Tankin koko 7.5 gal 28.4 L
Maksimaalinen polttoainekulutus 2.4 gph 9.1 lph
Polttoainetyyppi Gas  
Ilmansuodatin 6 " (15.2 cm) 2-Stage dry  
Öljysuodatin Spin-on  
Suositeltu öljy Kohler oil or API CH4/SJ  
Öljymäärä filtterillä 2 qt 1.9 L
Maksimaalinen jatkuvan käytön kallistus 25 astetta  
Jäähdytysjärjestelmä Ilma / öljy  

Kaikki tekniset tiedot (PDF - eng.)