< Vermeer hakkurit

Hakkuri Vermeer BC230XL

Vahvaa suorituskykyä pienessä pakkauksessa.

BC230XL yhdistää 66 hv:n (49,2 kW) Stage IIIB -luokan Kubota-dieselmoottorin 23 cm x 35,5 cm (9” x 14”) kokoiseen syöttöaukkoon tarjoten näin ylivoimaiset syöttöominaisuudet voimakkaasti oksaista materiaalia käsiteltäessä. Vaakatasossa sijaitsevien kaksoissyöttötelojen ja ylätelan 40 cm (15.7”) välisen tilan ansiosta lyhyempääkin materiaalia voidaan syöttää ilman takaiskujen vaaraa, mikä helpottaa sekä työtaakkaa että käyttäjänä toimimista.

Kaksoisjouset aikaansaavat vaakatasossa sijaitsevien kaksoissyöttötelojen väliin 420 kg (925,9 lb) murskausvoiman. SmartFeed-järjestelmä vetää sisään ja prosessoi yhdessä hydraulisten kaksoismoottorien kanssa hankalampiakin materiaaleja, lyhentäen näin valmistautumisaikaa. Laite on ihanteellinen turvalliseen työskentelyyn teiden varsilla, sillä 180 astetta pyörivän ylärakenteen ansiosta käyttäjä voi sijoittaa syöttöosan materiaalin puolelle. Kubota-moottorin polttoainetehokkuuden ja kaikkien oleellisten huoltokohteiden helppopääsyisyyden ansiosta käyttökulut ovat alhaiset.

Lisätietoja: Henrik Hedberg - 050 432 3033

BC230XL-moottorissa huoltotarve on minimoitu; kaikki moottorin säännöllistä huoltoa tarvitsevat kohteet sijaitsevat samassa paikassa, jonne pääsee nopeasti käsiksi lukittavan luukun kautta. EC-säännösten mukainen yksiakselinen Knott-teliosa antaa hyvän ajovakauden maantiellä hinattaessa ja tarjoaa off-road -käytössä erinomaisen maavaran. Viimeisintä tekniikkaa edustavat LED-perävaunuvalot antavat luotettavaa näkyvyyttä tiellä ollessa, ilman pelkoa palaneista polttimoista. Vankat, yksinkertaiset ja luotettavat hallintalaitteet yhdessä vankan ja voimakkaan koneiston kanssa varmistavat, että BC230XL vastaa käyttäjänsä odotuksia kaikkialla, missä hakkuria käytetään.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

66 hv:n (49,2 kW) Stage IIIB -luokan Kubota-dieselmoottori. Se ei ainoastaan täytä melu- ja päästörajoituksia, vaan tarjoaa myös työpaikan tarpeisiin tarpeeksi voimaa.

23 cm x 35,5 cm mittainen syöttöaukko. Sen ansiosta hankala, oksainen materiaali vedetään sisään helposti

Vaakatasossa sijaitsevat kaksoissyöttötelat. Alempi syöttötela sijaitsee ylemmästä telasta erillään, jotta maksimikapasiteetin materiaalia olisi helppo syöttää hakkuriin.

SmartFeed-järjestelmä tehostaa käyttäjän tuottavuutta ja vähentää koneen tärkeiden osien rasitusta. Patentoitu syöttöä aistiva säätöjärjestelmä valvoo moottorin kierroslukua ja katkoo telojen toimintaa automaattisesti suurempaa materiaalia syötettäessä. Se aistii myös syöttötelojen tukokset ja reagoi niihin kääntämällä automaattisesti syöttösuunnan ja käsittelee siten materiaalin uudelleen; tämä vähentää tarvetta operoida käsin säätötankoa tai itse materiaalia.

Korkea maavara. 36 cm (14,2”) maavara alustan alla ja 26 cm (10 2”) akselin alla mahdollistavat hakkurin off-road käytön ilman vaaraa, että hinattaessa laitteeseen tarttuvat maaston roskat aiheuttaisivat vahinkoja tai muita ongelmia.

Halkaisijaltaan 84 cm (33”) leikkurilevy, jota täydentää kaksi kaksiteräistä, 2 asteen kulmassa asennettua terää kitkan vähentämiseksi. Suuri levy on riittävän painava tuottamaan leikkuuvoimia, mutta tarpeeksi kevyt nopeaa kiihtymistä ja suurta tuotantotehoa ajatellen.

Valinnainen 180 asteen kääntökehä. Kääntökehän ansiosta hakkurin syöttöosa voidaan pyörittää materiaalia kohtaavalle sivulle syötön helpottamiseksi, mikä parantaa merkittävästi turvallisuutta tien pientareella työskenneltäessä, sillä käyttäjä ei joudu alttiiksi liikenteelle.

Kompakti koko. Kaikilla valinnaisvarusteilla sekä täydellä polttoainemäärällä varustettuna BC230XL painaa edelleen alle 2 000 kg (4 409,3 lb). Suhteellisen kevyt paino vähentää hinausajoneuvoon kohdistuvaa rasitusta ja 1,9 m leveä perävaunun runko antaa vakaat hinausominaisuudet ja hyvän näkyvyyden peruutettaessa.

 

Silpunohjainta on helppo säätää maan tasolta ohjaaman silpun haluttuun kohtaan. Pitää nopeasti lentävän silpun käyttäjästä erillään.

 

Pyydä tarjous / Tiedustele

Hakkuri BC230XL - tekniset tiedot
Yleiset mitat
Pituus
142.9"
363 cm
Leveys
74"
188 cm
Korkeus
94.5"
240 cm
Paino
4365.2 lbs
1980 kg
Moottori
Merkki ja malli Kubota V2607T  
Sylintereitä 4  
Hevosvoimia (Maximum)
66 hp
49.2 kw
Torque (Max)
159.2 ft-lb
215.8 Nm
Tankin koko
14.5 gal
55 L
Maksimaalinen polttoainekulutus
5 gph
19 lph
Polttoainetyyppi Vähärikkinen diesel  
Ilmansuodatin Donaldson 2-vaihe kuiva  
Öljysuodatin Spin-on  
Suositeltu öljy API CH-4/SJ  
Öljymäärä filtterillä
10.4 qt
9.8 L
Maksimaalinen jatkuvan käytön kallistus 30 astetta  
Jäähdytysjärjestelmä 50/50 vesi/antifreeze  
Jäähdytyskapasiteetti (Moottori ja jäähdytin)
2.8 gal
10.4 L
Vaihtovirtageneraattori
60 Amp
Tuuletin
16.9 " (43 cm) diameter suction
Kytkintyyppi
Back side idler tensioned V-belt

Kaikki tekniset tiedot (PDF)