Hakkuri Vermeer BC2100XL Tier 4i

Usko legendaan.

275 hevosvoiman (205,1 kW) moottorilla, tämä hakkuri tuottaa voiman vaikeiden raivaushankkeiden hoitamiseen. Kahdet patentointia odottavat horisontaaliset syöttörullat, hihnavetoinen hakkurirumpu ja luokkansa isoin syöttöpöytä muuntaa voiman tuottavuuteen. Lisäksi voit jatkaa työskentelyä pitempään helpon ja edullisen huollon ansiosta.

Hakkuri Vermeer BC2100XL

Tämä hakkuri ei ole ainoastaan sitkeä. Se pystyy käsittelemään jopa 53,3 cm (21”) paksuja puita ja oksia ja sillä on myös useita hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä fiksun valinnan. BC2100XL-hakkurin syöttörullissa on 4536,9 kilogramman (10,000 lb) teoreettinen yhdistetty vetovoima, joka antaa käyttäjän käsitellä kokonaisia puita oksineen. Se vähentää myös materiaalin uudelleen asettamisen tarvetta.

275 hevosvoiman (205,1 kW) Tier 3 tai Tier 4i (Stage IIIB-luokan) moottori täyttää päästövaatimukset ja tarjoaa riittävästi voimaa vastaamaan työmaasi tarpeita.

SmartCrush. Heti kun ylempi syöttörulla on noussut vapaasti neljän sekunnin ajan, se nostaa automaattisesti materiaaliin kohdistuvan paineen. Tämä antaa ylemmän syöttörullan helposti kiivetä paksun haarautuneen materiaalin yli ennen kun paine nostetaan. Tämä mahdollistaa maksimaalisen vetovoiman.

Alempi syöttörulla. Alempi syöttörulla on sijoitettu 27,9 cm (11") ylemmästä rullasta. Materiaali vedetään helposti ylempään syöttörullaan, joten ylemmän rullan manuaalisen siirron tarve vähentyy syötettäessä paksumpaa materiaalia.

SmartFeed-järjestelmä. Parantaa käyttäjän tuottavuutta ja vähentää tärkeisiin moottoriosiin kohdistuvaa rasitusta. Patentoitu syöttöanturi valvoo moottorin kierrosnopeutta ja pysäyttää tai peruuttaa rullat paksumpaa, kovempaa materiaalia syötettäessä. Järjestelmä tunnistaa myös syöttörullien tukkeumat ja siirtää automaattisesti materiaalia edes takaisin, joka vähentää säätöpalkin manuaalisen manipuloinnin tarvetta.

Valinnainen Kaukosäädin. Ohjaa hakkuria vaikka operoit samalla syöttölaitetta. Kaukosäätimen avulla voit käynnistää, peruuttaa ja pysäyttää syöttörullat, säätää moottorin kaasua tai pysäyttää moottorin. Voit myös ohjata ylemmän syöttörullan murskausvoimaa sekä hydraulista poistoputkea (jos varusteena).

Valinnainen patentointia odottava vinssi. Eliminoi tarpeen raahata painavaa materiaalia hakkuriin. 45,7 m (150') vinssin vaijerilla voit nostaa jopa 1814,9 kg (4000 lb) materiaalia suoraan syöttöpöydälle. Sen lisäksi vinssin voi nostaa pois tieltä hydrauliikan voimalla, joka antaa käyttäjien syöttää syöttölaitteen avulla.

Valinnaiset Hydrauliset Tukijalat. Tue hakkurin takaosaa ja estä laitteen pomppimista hakatessasi tai lastatessasi painavaa materiaalia syöttöpöydälle.

Syötön Pysäytyspalkki. Syötön pysäytyspalkin sijainti antaa käyttäjän pysäyttää syötön suunnitellusti tai hätätapauksessa. Nollauspainikkeet syöttörummun molemmilla puolella mahdollistaa helpon uudelleenkäynnistyksen pysäytyspalkin laukaistua.

 

Syöttöpöydän Muotoilu. Syöttöpöytä on luokkansa isoin! Pöytä kanavoi materiaalin rumpuaukkoon, joka mahdollistaa materiaalin sujuvaa syöttöä pöydältä rumpuun. Pöydän kokonaisleveys on 182,9 cm (72"), syöttöaukon koko 99,1 cm x 157,5 cm (39" x 62") ja rumpuaukon koko 54,6 cm x 71,1 cm (21.5" x 28").

 

Kovaa kulutusta kestävät vääntöakselit antavat luotettavan toimintakyvyn maastossa sekä vähemmän pintapainetta pehmeällä maaperällä yksiakselisiin malleihin verrattuna. Takavalot on asennettu korkealle syöttöpöydän yläpuolelle ja sen sivuille sekä hieman sen taakse, joka parantaa näkyvyyttä ja suojaa valoja paremmin alempaan asennettujen valoihin verrattuna.

Tehokas, fiksu ja tuottava. Tämä on legendaarinen yhdistelmä, johon voit luottaa.

Pyydä tarjous / Tiedustele

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

 

Vermeer BC2100XL hakkuri

 

Vermeer BC2100XL - Tekniset tiedot
Yleismitat
Kuljetuspituus 235" 597 cm
Käyttöpituus 259" 658 cm
Korkeus 116,5" 296 cm
Paino 15200 lbs 6895 kg
Leveys 95,8 " 243 cm
Moottori
Valmiste ja malli Tier 4 Cummins QSB 6.7 L  
Sylintereitä 6  
Teho - brutto (maximum) 275 hv 205,1 kW
Polttoainetankki 65 gal 246 L
Maksimi polttoainekulutus 56 l / h  
Polttoaine Ultra vähärikkinen diesel  

Kaikki tekniset tiedot (PDF)