Ylimitoitettu terälaikka.


Automaattinen hihnankiristin.


Syötön turvatangot.


Syöttörullat.

Hakkuri Vermeer BC190XL

Kestävä, tehokas ja helppohuoltoinen uutuus.

Euroopan markkinoille kehitetty 48,1 hp hakkuri Kubotan dieselmoottorilla ja automaattisella hihnankiristyksellä. Erittäin helppo ylläpito, käyttö ja huoltopääsy. Ylimitoitettu terälaikka, laikkalaakerit ja syöttörullat tekevät tästä kestävän työkoneen kaikissa olosuhteissa.

Vermeer BC190XL hakkuri toiminnassa

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Hakkuri Vermeer BC190XL on tehty kestämään. Vermeerin BC190XL hakkurissa on käyttöturvallisuus kohdallaan. Hakettamista voi aloittaa napin painalluksella Vermeer BC190XL hakkurilla.
TEHTY KESTMÄÄN.
Markkinoiden eniten ylimitoitetut terälaakerit, terälaikka, veto- ja syöttöjärjestelmä asennettuina korkean kestävyyden teräsrunkoon antaa sinulle tuottavuuden jonka tarvitsen vaativiin työtehtäviin.
KÄYTTÖTURVALLISUUS.
Syöttöpöydän yläpuolelle asennettu neljän asennon syöttöohjaustanko mahdollistaa käyttäjän pysäyttää syöttörullia sekä valitsemaan eteenpäin- tai peruutus-vaihdetta. Patentoitu alempi syötön pysäytystanko on strategisesti sijoitettu jotta käyttäjän jalka osuu tankoon ja pysäyttää syötön, joko tahallisesti tai automaattisesti hätätilanteessa.
HAKETTAMISTA NAPIN PAINALLUKSELLA.
Automaattinen laikka käynnistyy napin painalluksesta ja auttaa tarjoamaan käyttömukavuutta sekä mahdollistaa moottorin käynnistmistä ilman kuormaa luotettavuuden parantamiseksi.
BC190XL hakkurissa on erinomainen huolettavuus. Kubotan voimakas dieselmoottori ja nejät terät mahdollistavat Vermeer BC190XL hakkurissa haketusta ilman kompromisseja. BC190XL hakkurissa Vermeeriltä on markkinoiden johtava syöttö.
ERINOMAINEN HUOLETTAVUUS.
Vaatii erittäin vähän rutiinihuoltoa. Päälaakerin rasvauspisteisiin pääsee koneen ulkopuolelta. Täysin automaattinen ja dynaaminen hihnakiristin ei vaadi käyttäjän säätöjä, mutta hihna voidaan silti vaihtaa erittäin nopeasti ilman työkaluja. Helppo pääsy kaikkiin järjestelmiin mahdollistaa huoltoa ilman että täytyy tehdä kompromisseja työskentelytilasta.
HAKETUSTA ILMAN KOMPROMISSEJA. Kubotan 48,1 hv (35,9 kW) yhdistettynä 76 cm läpimittaiseen neljän terän laikkaan mahdollistaa BC190XL:n hakettaa runkoja aina 20 cm halkaisijaan asti ja heittämään hakkeen keskimäärin 10 - 12 metriä. Melutaso on kuitenkin vaan 120 dB(a)! MARKKINOIDEN JOHTAVA SYÖTTÖ.
Poikkeuksellinen 20 x 30.5 cm syöttöaukko jossa ylimitoitetut vaakatasoiset syöttörullat ja automaattinen peruutus Vermeerin SmartFeed teknologialla.


Pyydä lisätietoja / tarjous

 

Nyt voit hankkia konetta myös leasing-vuokraamalla

Helppo tapa saada konetta heti käyttöön ilman isoja alkuinvestointeja.

Edullinen ja helppo tapa hankkia konetta käyttöön. Vuokra-kauden aikana maksat kk-maksut ja sen jälkeen voit joko lunastaa konetta itsellesi esim. 10% hankintahinnasta tai jatkaa leasing-vuokrausta joko ihan uudella koneella tai samalla. Kilpailukykyinen korko.

Vuokrakustannukset ovat suoraan vähennyskelpoisia!

Pyydä lisätietoja tai leasing-tarjousta (ei sido mihinkään) yllä olevan yhteydenotto-napin kautta tai soita Henrik Hedberg 050 432 3033.