Ominaisuudet ja edut
 
Hydrauliikan ylipaineen tunnistin Käyttäjän vaikutusta on rajoitettu vähentämällä käyttäjän tarvetta yksikön käsisäätöön materiaalien käsittelyn aikana.
Kytkimen kytkentä
/Automaattinen käyntinopeuden säätöjärjestelmä
Kytkimen ennenaikaista kulumista on vähennetty estämällä hakkurirummun kytkemisen päälle moottorin suurilla käyntinopeuksilla.
SmartFeed Tämä Vermeer yhtiön laadukas järjestelmä auttaa lisäämään käyttäjän tuottavuutta ja vähentää moottorin tärkeiden osien kuormitusta koska käyntinopeuksien asetukset ovat säädettäviä ja automaattisesti seurattuja. Kolme käyntinopeuden asetusta parantaa käytettävyyttä vaihtelevissa työsovelluksissa.
170 litran polttoainesäiliö Polttoainesäiliön suuri tilavuus antaa noin 17 tunnin käyttöajan tankkausten välillä. Kun hinaukseen käytetään erilaisia ajoneuvoja, keskelle asennettu polttoaineen täyttöaukko sallii käyttäjän suorittaa tankkauksen koneen kummaltakin puolelta.
Suuri syöttöaukko Suuri syöttöaukko tekee epäsäännöllisen materiaalin syötön helpommaksi ja vähentää ennen syöttöä tarvittavien sahausten määrää.

Vermeer BC1500 hakkuri

Kokeiltu hakkuri!

Kun kysymyksessä on puiden hoitoteollisuus, siihen löytyy pensashakkurisarja, joka on ansainnut maineen työmaiden tuottavuudessa ja käyttäjän turvaominaisuuksissa. Vermeer. Vermeer BC1500 on vielä nykyaikainen kone, joka on suunniteltu luonnonmullistusten puhdistukseen ja muihin työsovelluksiin joissa urakoitsijat ja kunnalliset työryhmät tarvitsevat 38 cm haketustehoa.

Vermeer BC1500 pensasleikkurin varusteena on 125 hv (93 kW) John Deere Tier 3 dieselmoottori, 170 L polttoainesäiliö ja patentoitu alapuolinen syötön pysäytystankojärjestelmä käyttöturvallisuuden lisäämistä varten.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Vermeer BC1500 hakkuri työssä

BC1500 - teknisiä tietoja
Yleistä
Leveys 86" 218 cm
Korkeus 104" 264 cm
Moottori
Valmiste ja malli John Deere 4045H Tier III mukainen
Syöttöjärjestelmä
Haketusteho 15" 38 cm