Esitteet

Ominaisuudet ja edut
 
Huipputehokas moottori Huipputehokas moottori antaa hyvän suorituskyvyn ja parantaa tuottavuutta.
Ulosotto ilman kytkintä Hihnavetojärjestelmän ennenaikaista kulumista on vähennetty estämällä hakkurirummun kytkemisen päälle moottorin suurilla käyntinopeuksilla.
Suuri syöttöaukko Tämä rakenne voi auttaa tuottavuuden lisäämisessä vähentämällä ennen käsittelyä tarvittavien siistimiskatkaisujen tarvetta.
SmartFeed Tämä Vermeer yhtiön laadukas järjestelmä auttaa lisäämään käyttäjän tuottavuutta ja vähentää moottorin tärkeiden osien kuormitusta koska käyntinopeuksien asetukset ovat säädettäviä ja automaattisesti seurattuja. Kolme käyntinopeuden asetusta parantaa käytettävyyttä vaihtelevissa työsovelluksissa.
Alapuolinen syötön pysäytystanko Auttaa lisäämään käyttöturvallisuutta materiaalin syötön aikana.
Neliasentoinen syötön säätötanko Tämä rakenne sallii käyttäjän helposti säätää syöttösuuntaa ja antaa lisätavan pysäyttää syötön, parantaen käyttöturvallisuutta.

Hakkuri Vermeer BC1000XL T4 final

Tehoa, suorituskykyä ja turvallisuutta. 

Kun tarvitset tehoa ja suorituskykyä puuhuoltotöihisi - älä etsi etäämmältä kuin Vermeer BC1000XL hakkuri. Voimanlähteenä on 74 HP Deutz TD 2.9L dieselmoottori, koneessa on riittävästi tehoa, joskus raskaisiinkin töihin, ja 95 L polttoainesäiliö auttaa säästämään polttoaineen tankkaukseen käytettävää aikaa. Vakiona olevat turvaominaisuudet kuten strategisesti sijoitettu, alapuoleinen syötön pysäytystanko tekee käyttäjälle mahdolliseksi painaa jalallaan tankoa ja pysäyttää syöttömekanismin joko tarkoituksella tai automaattisesti hätätilanteessa.

Lisätietoja: Henrik Hedberg 050 432 3033

Vermeer BC1000XL hakkuri

 

Lisätietoja: Henrik Hedberg - 050 432 3033

D24x40 S3 suuntaporassa on enemmän työntö-/vetovoimaa D24x40 S3 suuntapora auttaa urakoitsijoita asentamaan enemmän metrejä päivässä. 24x40 S3 suuntaporassa on 270 rpm pyöritysnopeus joka kilpailee isompien porien kanssa ja päihittää kilpailevat mallit 18%:lla.
KÄYTTÄJÄN TURVALLISUUS.
Neljän asennon ylempi syötön-ohjaustanko jossa seis-, ja eteenpäin/peruutus- asennot yhdistettynä patentoidulla alemmalla syötön pysäytystangolla. Syöttö-pöydän yläpuolella asennettu ohjaustanko mahdollistaa kuljettajan ohjata syöttörullia ja pysäyttää niitä tarvittaessa. Koneen molemmilla puolella olevat nappien avulla käyttäjä voi resetoida syötön mikäli osuma alempaan turva-tankoon on pysäyttänyt syötön.
ECOIDLE™ MOOTTORIN-OHJAUSJÄRJESTELMÄ.
EcoIdle moottorinohjausjärjestelmä auttaa melun vähentämisessä sekä polttoaineen kulutuksen vähentämisessä mikäli syöttö-prosessissa on paljon katkoja. Järjestelmä kytkee moottorin tyhjäkäynnille mikäli syöttöä ei ole havaittu 1 minuutin tai 5 minuutin sisällä (käyttäjän valinta).
SMARTFEED.
Patentoitu SmartFeed järjestelmä auttaa lisäämään käyttäjän tuottavuutta samalla kun se vähentää tärkeiden moottorinosien rasitusta. Syöttöä tunnistava järjestelmä valvoo moottorin kierrokset ja pysäyttää ja peruttaa syöttörullat automaattisesti kun syötetään isompaa ja kovempaa materiaalia.
D24x40 S3 suuntapora edistää hiljaisemman työ-ympäristön ja helpomman kommunikaation työmiesten välillä. Kaivurityylisessä hytissä on enemmän jalkatilaa ja mukavuutta kuljettajalle. Interaktiivinen täysväri- kosketusnäyttö tarjoaa helposti havaittavan reaaliaikaisen poraustiedon, poraussunnitelmia ja muuta.
ISO SYÖTTÖAUKKO.
Iso suorakulmainen 30.5 cm x 43.2 cm syöttöaukko auttaa lisäämään tuottavuutta vähentämällä tarvetta leikata materiaalia ennen syöttöä hakkuriin.
PIDENNETTY TAKUU.
3 vuoden/3000 tunnin jatkettu rajoitettu takuu rumpukotelolle, leikkausrummulle, akselille ja navoille antaa mielenrauhaa Vereerin normaalin 1 vuoden / 1000 tunnin takuun lisäksi.
VOIMAN ULOSOTTO ILMAN KYTKINTÄ.
Kaasun integrointi hihnan kytkemisprosessiin auttaa takaamaan että voimanottoa voidaan kytkeä ainoastaan kun moottori on pienillä kierroksilla tai tyhjäkäynnillä. Moottori lisää automaattisesti kierrokset täysille sen jälkeen kun hihna on täysin kytketty. Tämä estää ennenaikaista hihnan kulutusta.

Pyydä lisätietoja / tarjous

 

Nyt voit hankkia konetta myös leasing-vuokraamalla

Helppo tapa saada konetta heti käyttöön ilman isoja alkuinvestointeja.

Edullinen ja helppo tapa hankkia konetta käyttöön. Vuokra-kauden aikana maksat kk-maksut ja sen jälkeen voit joko lunastaa konetta itsellesi esim. 10% hankintahinnasta tai jatkaa leasing-vuokrausta joko ihan uudella koneella tai samalla. Kilpailukykyinen korko.

Vuokrakustannukset ovat suoraan vähennyskelpoisia!

Pyydä lisätietoja tai leasing-tarjousta (ei sido mihinkään) yllä olevan yhteydenotto-napin kautta tai soita Henrik Hedberg 050 432 3033.