Kiipeäminen

SherrillTree-yhtiöllä on puukiipeilyvarusteita ja arborist-laitteita puiden hoitoon osallistuville ammattilaisille. SherrillTree on toimittaja puulaitteiden hienoimmalle valikoimalle.
Jos tarvitaan puukiipeilyn tai puiden hoito varusteita, löydät ne täältä, Selaile SherrillTree.com kotisivuja niin löydät Köysiä, Köysireppuja, Satuloita ja Valjaita, Puukiiloja ja Kiipeilykenkiä, Heittoköysiä ja painoja, Kiinnikkeitä, köysipyöriä, Nousu- ja laskuvälineitä, Täydelliset Arborist Puukiipeilysarjoja. Arborist asuja ja Arborist Koulutuskirjoja ja Videoita ja muita puuvarusteita.
Etkö löydä haluamaasi? Ota yhteyttä SherrillTree edustajaan

Lisätietoja varten: Soita Kaj Löfman 040 586 2081 tai Patrik Wegelius 040 501 9137

Mallikuva

Köysiä

Köysiä kaikkiin puukiipeilyn taitoja ja budjetteja varten.
SherrillTree edustajalta löydät arborist-köydet, joilla työt tehdään - Poison Ivy, Lava, XTC ja vielä lisää. Kun tarvitset ammattimaiseen puukiipeilyyn köysiä, älä etsi SherrillTree köysiä etäämmältä.

Mallikuva

Heittoköysi ja Painoja

Heittoköysillä voit sijoittaa työskentely- tai kiipeilyköysiä paikkoihin, joihin muutoin on mahdotonta ulottua. Valitse SherrillTree heittoköysien laajasta valikoimasta, josta löytyy myös suosittu Big Shot. SherrillTree edustajalla on paras heittoköysien, painojen ja varusteiden valikoima taatusti edullisin hinnoin.

Mallikuva

Varastointi

Varusteintensiivisessä urheilussa kuten puukiipeilyssä, asianmukainen varastointiastia voi merkitä eroa tulla valmiina mukavaan tapahtumaan tai joutua murehtimaan. Työkalulaukkujen ja heittoköysien varastointilaukkujen sarjat auttavat sinua pysymään kilpailussa mukana. Tarkasta SherrillTree edustajan RopeBoss™ matkalaukkujen valikoima – äärimmäisen huippuluokan laukut. Löydät aina hyvää tavaraa SherrillTree edustajalta.

Mallikuva

Satulat ja Valjaat

Kun harkitset uutta vanhan puukiipeilysatulan tai putoamisestovaljaiden tilalle, tai ehkä varusteiden uusimista, löydät kaikki uutuudet SerrillTree edustajalta. Voit ostaa luottaen ja tietäen, että SherrillTree edustajalla on paras valikoima kokeiltuja ja tunnettuja kiipeilysatuloita ja putoamisestovaljaita, jonka voisit löytää.

Mallikuva

Liittimet

Valitse laajasta kokojen, muotojen, materiaalien ja toimintojen valikoimasta, joka on markkinoiden paras. SherrillTree varastoi kaikkia saatavana olevia liitintyyppejä - Karabiinihakoja, Jousilukkoja, Ketjuja, Haarukoita, Kousseja, Haruslukkoja, Renkaita, Jarrulaitteita and Köysistölevyjä – kaikki markkinoiden edullisimpiin hintoihin!

Mallikuva

Köysipyöriä

On vain yksi esine joka tulee sinun ja seuraavan köysijaksosi välille - köysipyörä SherrillTree edustajalta. Micro Köysipyörien ja Ropes Course Köysipyörien valikoimamme on suunnattu ammattilaisille sekä myös vakaville amatööreille.

Mallikuva

Silmukkaköydet

Lyhyttä, silmukkapäistä köyttä käytetään kitkasalvan kehittämiseen kun kiivetään Kaksoisköysitekniikalla (DdRT)

Mallikuva

Nousu- / Laskeutumiskahvoja

Tässä on se, joka saa maailman nousemaan ja laskeutumaan .... ainakin se tuntuu siltä.

Mallikuva

Kiipeilykannukset

Kiipeilykannuksia teräksestä, alumiinista ja hiilikuidusta arboristeille sekä myös sähkö- ja puhelinasentajille.

Mallikuva

Turvallisuusköydet

Tämä on välttämätön kiipeilyn turvallisuudelle, sitä tulee pitää aina mukana ja käyttää aina kun jäädään työasentoon tai kun oma pääköysi on tarpeen irrottaa.

Mallikuva

Kitkan hallinta

Päivät, jolloin jätettiin puihin köyden polttamia jälkiä ja köysiin jäi puiden aiheuttamia palomerkkejä, ovat kaukana takana.

Mallikuva

Kirjat / videot

Tässä on se, joka saa maailman nousemaan ja laskeutumaan .... ainakin se tuntuu siltä.