Belle maantiivistäjät

Belle Group tarjoaa täydellisen maantiivistäjä-malliston sekä maapohjan että asfaltin tiivistämiseen: Yksisuuntaiset maantiivistäjät, kaksisuuntaiset maantiivistäjät, täryjuntat ja kaksivalssiset jyrät kaikentyyppisen maaperän tiivistykseen ja asfalttikäyttöön.

Belle tarjoaa laajan malliston tärylevyjä, joissa on erilainen tiivistysvoima ja levykoko riippuen käyttökohteesta ja tiivistettävästä materiaalista sekä erilaisia moottorivaihtoehtoja. Nämä koneet yhdistävät teknologian korkeimpaan suorituskykytasoon. Belle-Groupilla on laaja kokemus ja ymmärtämys tiivistämisestä.

Terveys- ja turvallisuus-ominaisuuksia koskien Belle on nyt maailman ykkönen käsitärinän vähentämisessä.

Lisätiedot ja tilaukset: Kaj Löfman 040 586 2081

Belle PCEL 320X maantiivistäjä

PCEL 320X maantiivistäjä

Erikoiskevyt levy / 50 kg
Bellen yhteen suuntaan kulkeva kevyt tärylevy soveltuu lukuisiin käyttökohteisiin: maan ja asfaltin tiivistäminen.

Tekniset tiedot

PCLX 320-400 maantiivistäjät

PCLX 320-400 maantiivistäjät

PCLX Kevyet yksisuuntaiset tärylevyt korjaustöihin ja kunnossapitoon. Vahva mutta kevyt PCLX on tarkoitettu laatua vaativiin tiivistystöihin.

Tekniset tiedot

Belle PCX 20A maantiivistäjä

PCX 20A maantiivistäjä

Yksisuuntainen Belle PCX 20 A tiivistyslevy on suunniteltu erityisesti asfaltille ja tavoitteena on monipuolisuus. Usein näitä levyjä käytetään
korjaustöissä isompien asfalttikoneiden apuna.

Tekniset tiedot

Belle PCX 12/36 - 13/40 maantiivistäjät

PCX 12/36 - 13/40 maantiivistäjät

Belle on kehittänyt 2 todellista yhdistelmä-tärylevyä koheesiomaalajeja sisältävien irto- ja seka-ainesalustojen sekä kuuman ja kylmän asfaltin tiivistämiseen ahtaissa paikoissa, kuten pysäköintipaikoilla, teillä, lähellä rakenteita, jalkakäytäviä ja tukipilareita.

Tekniset tiedot

Maantiivistäjä - Belle PCX-500

PCX 350-500 maantiivistäjät

Yhteen suuntaan kulkevat tärylevyt
Ainutlaatuiset, turvalliset, tehokkaat ja hyvin muotoillut tärylevyt. Kädensijan vähäiseen tärinään on kiinnitetty erityistä huomiota, siksi
työskentely on turvallisempaa.Rakenne on patentoitu ja rekisteröity.

Tekniset tiedot

Belle PCX 20/50 maantiivistäjä

PCX 20/50 maantiivistäjä

Isoja kiviä, savea tai kosteaa maaperää sisältävään uudis- ja korjausrakentamiseen sekä huoltotöihin soveltuva maantiivistin. Kovaa iskevä, kuitenkin käyttäjäystävällinen raskaansarjan laite.

Teckniset tiedot

Belle SF 460 maantiivistäjä

SF 460 maantiivistäjä

Erikoistärylevy. Mullan ja hankalan alustan tiivistykseen. SF460 toimii siellä, missä muut laitteet jäävät kiinni. Rakenne on kehitetty kestämään vuosien työtä vaikeissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Belle RPC 30 kN maantiivistäjä

RPC 30 kN maantiivistäjä

Yksi- ja kaksisuuntaiset tärylevyt, joissa 30 kN keskipakoisvoima. Nopeutta ja tiivistyssyvyyttä säädetään epäkeskon hydraulisella ohjauksella. Tämä antaa levylle tasaisen liikkeen ja tekee sen käytön helpoksi. Yleislevy tiivistystyöhön paalujen ja betonialustojen läheisyydessä.

Tekniset tiedot

Belle RPC 45 kN maantiivistäjä

RPC 45 kN maantiivistäjä

Keskikokoinen, järeä kaksisuuntainen tärylevy maaperän tiivistykseen. Ihanteellinen käytettäväksi putki- ja kaapelikaivantojen täytössä sekä teiden korjaus- ja kunnossapitotöissä. Nopeutta ja tiivistyssyvyyttä säädetään epäkeskon hydraulisella servo-ohjauksella.

Tekniset tiedot

Belle RPC 60 kN maantiivistäjä

RPC 60 kN maantiivistäjä

Suorituskyvyltään optimaaliset raskaat kaksisuuntaiset tärylevyt. Vahva
dieselmoottori tekee RPC60/80-sarjasta taloudellisen vaihtoehdon raskaille täryjyrille. Levy on suunniteltu suurten kivi- ja maa-ainespintojen nopeaan tiivistämiseen.

Tekniset tiedot

Belle RT 65 maantiivistäjä

RT 65 maantiivistäjä

Mallistossa on neljä vaihtoehtoa, niiden joukossa ainutlaatuinen kapeiden ja
syvien monttujen tiivistämiseen suunniteltu ja kädensijalla varustettu RT65- malli. Kyseisessä mallissa on myös tavallista matalampi polttoainesäiliö, moottorin suojaverkko, kuljetuskärry ja nostokahva.

Tekniset tiedot

Belle RT 66 maantiivistäjä

RT 50/66/74 maantiivistäjät

Malliston kolme laitetta kehitettiin ennen kaikkea ympäristölainsäädäntöä silmällä pitäen. Laitteet ovat tehokkaita ja kestäviä. Lisäksi niissä on
nelitahtimoottori. Täryjuntat on testattu vaikeissa olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Belle BWR 650 jyrä

BWR 650 jyrä

Täysin hydrostaattiset itsevetävät kaksivalssiset jyrät. Soveltuvat kaikkiin asfaltti- ja alusrakenne-käyttökohteisiin. Jyrän kompakti rakenne, korkea laatu, kestävät komponentit ja Kubota dieselmoottori ovat vuosien kovan käytön myötä muodostuneet alan laatustandardiksi.

Tekniset tiedot