Belle - betonimyllyt ja sekoittimet

Belle Group tarjoaa täydellisen tuotemalliston sementin ja betonin sekoittamiseen. Vispiläkoneet, kevyet ja järeät betonimyllyt kaikkiin käyttökohteisiin sekä ammattilaisille että kotirakentajille, myös vuokraus- ja urakointitoimintaan.

Erittäin korkealaatuiset betonimyllyt, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Kompaktit ja suorituskykyiset, liikkuvaan käyttöön tai työmaille tarkoitetut siirrettävät betonisekoittimet voivat olla joko sähkö- tai polttomoottorikäyttöisiä.

Lisätiedot ja tilaukset: Kaj Löfman 040 586 2081

Belle MiniMix 150 betonimylly

MiniMix 150 betonimylly

Kompakti ammattitasoinen betonimylly.

  • Hiljainen käynti
  • Kaksi työkorkeutta
  • Mahtuu farmariautoon
  • Kippaa kätevästi suoraan kottikärryyn

Betonimyllyt on tarkoitettu niin ammattirakentajille, työkaluvuokraukseen kuin omakotirakentajillekin.

Maailman suosituin betonimylly-valikoima.

Tekniset tiedot

Belle BWE betonimylly

BWE betonimylly

Kompakti ja vahvarakenteinen ammattitasoinen betonimylly.Ihanteellinen kompromissi suorituskyvyltään keskitasoisten ja ammattilaistasoisten koneiden väliltä. Eurooppalaiset pystysekoittimet on tarkoitettu kaikkeen rakentamiseen.

Tekniset tiedot

Belle

Promix 1200/1600 sekoitin

Vispiläkoneet, joissa nopeuden säätömahdollisuus. Käsikäyttöinen sekoitin, tarkoitettu jäykkien aineiden kuten kipsilaastin, sementin, muuraus-, kaakeli- ja rappauslaastien sekoittamiseen.

Tekniset tiedot

Belle Tractmix peräkärrysekoitin

Tractmix peräkärrysekoitin

Bellen peräkärrysekoittimet suurille työmaille. Takavaloilla varustetussa Tract Mix peräkärry-sekoittimessa on uusi hyväksi osoittautunut vetojärjestelmä.

Tekniset tiedot

Belle Clean betoninliuotinBelle Clean 650 ml

Belle Clean betoniliuotin

BELLE-CLEAN on höyrystymätön ja hajuton vaihtoehto hapon käytölle. Se vaikuttaa Portland sementtiin liuottaen sen täydellisesti pehmentämällä betonin vedellä huuhdeltavaksi massaksi. BELLE-CLEANillä voi poistaa kaikilta pinnoilta kovettuneen sementin, betonin, muurauksen tai rappauksen.

Tekniset tiedot